9 febrari

hejsan alla :D idag då jag kom hem från skolan så fixade jag mig mat, pyttepanna & rödbetor,det var mums. damsög just ska fixa till det i rummet Med musik i örona och då blir man så glad.
Så det blir fräsht så man törs ta hem kompisar!
Jag har fått så ont i skallen sista tiden, och helt hänging sur, och det går ut över kompisar och killen, ;/
Grattis jenny & jossan 16 års dag! <3 hoppas ni får en super födelsedag,
Vi hade volleboll, och jag suger värkligen på det, så jag valde att vara fjortis då jag kasta i väg bollen, men då kommer jennifer och jessica å ska leka emos! och jag får ju då ett skrattanfall, och det var så kul ;D å att ha idrott med jessica linn h, och jennifer är så kul, För ni har humor, & dessutom så skrattar ni alltid ;D ni är så glada!
Jag är ju då jämt hyper, skämmer ut mig, säger vad som hellst, skrattar åt ingenting, å dom andra tror jag är dum i skallen, haha´, man kan väl säga att man blir som man umgås eller hur LINN ÖBERG? :D

Jag saknar sommaren, Pdol Psg, sola bada, cykla till stan vara med kompisar stan, tälta, busa, grilla och mysa, Kommer ni ihåg Massor av minnen, sofie,Jennifer G,Jenny Amanda, <3
Jag var super brun, och nu är jag super blek, dock har jag solat solarium för ett tagsen, Men så stor skillnad vart det väl inte! :D

Kisses.

Kommentarer
Postat av: Linn

Du Mickan du och jag ägde på volleybollen MVG dära:P Haha det var roligast att spela mot emosarna för där var humöret på topp=) Fast man hade allt velat se Jennifer slänga sig som hon tydligen gjorde på PHB;)

2009-02-09 @ 22:13:08
Postat av: Anonym

Du Mickan du och jag ägde på volleybollen MVG dära:P Haha det var roligast att spela mot emosarna för där var humöret på topp=) Fast man hade allt velat se Jennifer slänga sig som hon tydligen gjorde på PHB;)

2009-02-09 @ 22:13:45
Postat av: pornie

jag tackar so mkt :)

2009-02-09 @ 22:18:12
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: sofie

saknar också sommare, den var bäst ! det var då de var du & jag nästan varje dag (y) kommar aldrig glömma sommaren 2008 !

2009-02-09 @ 22:50:14
URL: http://sofiieem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0